Skip to main content

Meltech 🗲 Algemene elektriciteitswerken

Betrouwbaarheid en kwaliteit, altijd op het juiste spanningsniveau

Meltech | Algemene elektriciteitswerken

Betrouwbaarheid en kwaliteit, altijd op het juiste spanningsniveau

Verlichting in Bornem

Op zoek naar de perfecte verlichtingswinkel in Bornem? Zoek niet verder!

Ontdek Meltech, dé bestemming voor hoogwaardige verlichting in Bornem. Wij begrijpen dat het vinden van het juiste verlichtingstoestel voor uw interieur een uitdaging kan zijn, maar u kunt deze zorg met een gerust hart aan ons overlaten. Meltech is dé specialist in binnen- en buitenverlichting.

Bij Meltech zijn we er trots op dat we samenwerken met toonaangevende spelers in de verlichtingsindustrie. Ons doel is om u een verlichtingsoplossing op maat te bieden voor u als klant in Bornem. We komen graag ter plaatse om uw interieur te bekijken en u vrijblijvend een voorstel op maat te doen. Bovendien is de plaatsing van uw verlichting gratis inbegrepen bij een bepaald bedrag, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw nieuwe verlichting in Bornem.

Bij Meltech begrijpen we ook dat verlichting betaalbaar moet zijn voor iedereen. Daarom bieden we een breed scala aan verlichtingsopties voor elk budget, zonder dat het duur hoeft te zijn.

Klik hier voor onze realisaties.

Aarzel niet langer en neem contact op met Meltech voor meer informatie over onze samenwerking en onze hoogwaardige verlichting in Bornem. Wij staan klaar om u te helpen bij het verlichten van uw huis in Bornem.

Betrouwbaar

Persoonlijke aanpak, betrouwbare afspraken en flexibele opstelling voor een onberispelijke service

Vakmanschap

Gediplomeerd elektricien, garandeert een veilige elektrische installatie met uiterste zorg en aandacht voor elk detail

Kwaliteit

Alleen duurzame kwaliteitsmaterialen tegen de meest competitieve prijzen