Skip to main content

Meltech ūüó≤ Algemene elektriciteitswerken

Betrouwbaarheid en kwaliteit, altijd op het juiste spanningsniveau

Meltech | Algemene elektriciteitswerken

Betrouwbaarheid en kwaliteit, altijd op het juiste spanningsniveau

Elektricien in Opwijk

Home ¬Ľ Elektricien Opwijk

Ik ben Jens Meltens, een zelfstandige elektricien gespecialiseerd in algemene elektriciteitswerken van A tot Z in Opwijk en omgeving.

Als elektricien in Opwijk garandeer ik met mijn jarenlange ervaring en expertise een snelle en effici√ęnte uitvoering van elk elektriciteitsproject in Opwijk en omgeving.

Betrouwbaarheid, transparantie, goede communicatie en nazorg staan bij mij, als elektricien in Opwijk, altijd op de eerste plaats, zowel voor kleine als complexe elektriciteitswerken.

Ik ben bovendien op de hoogte van de meest recente technologie√ęn en normen op het gebied van elektriciteit en zorg ervoor dat elke installatie voldoet aan de laatste veiligheids- en kwaliteitsvoorschriften.

Aarzel niet om als klant in Opwijk contact met mij op te nemen via het contactformulier of rechtstreeks voor een snelle respons en een vrijblijvende offerte.

Bekijk mijn uitgebreide aanbod van diensten, waaronder onder andere vervanging van elektrische installaties, plaatsing van stopcontacten en verlichting, installatie van elektriciteit voor nieuwbouwwoningen en bedrijfspanden, en nog veel meer in Opwijk en omgeving.

Betrouwbaar

Persoonlijke aanpak, betrouwbare afspraken en flexibele opstelling voor een onberispelijke service

Vakmanschap

Gediplomeerd elektricien, garandeert een veilige elektrische installatie met uiterste zorg en aandacht voor elk detail

Kwaliteit

Alleen duurzame kwaliteitsmaterialen tegen de meest competitieve prijzen